Városi LEGO® adventi naptár LEGO® City 2023 (60381)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 550 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

City LEGO® Adventi naptár LEGO® City 2023 (60381) 5 éves kortól a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Tedd az ünnepeket még vidámabbá a LEGO® City Adventi naptár 2023 (60381) segítségével. A gyerekek ismerős karácsonyi figurákkal, mini modellekkel és kiegészítőkkel számolhatják vissza a napokat karácsonyig. Egyszerűen csak bontogasd ki a varázslatos téli tájat ábrázoló játszószőnyeget, és élvezd a számtalan fantáziadús történetet és kalandot.

Hozz egy csipetnyi varázslatot a mindennapokba
A LEGO City 2023 Adventi naptár remek ajándék 5 éves kortól. Minden játékhoz egyszerű, lépésről-lépésre történő építési útmutató tartozik, így még a LEGO téglákkal ismeretlen gyerekek is élvezhetik a szórakoztató építést és játékot.

Tökéletes karácsony előtti ajándék a gyerekeknek
A LEGO City 2023 Adventi naptár rengeteg szórakoztató, megépíthető játékot és karácsonyi meglepetést tartalmaz a fantáziadús játékhoz. A még nagyobb adag szórakozásért a gyerekek a naptárban található modelleket, kiegészítőket és minifigurákat a LEGO City termékcsalád más készleteivel kombinálhatják.

  • Ünnepi móka - Hozz ünnepi hangulatot minden napodba, miközben a gyerekek visszaszámolnak a karácsonyig a LEGO® City Adventi naptár 2023 (60381) játékkal
  • Vidám figurák - A naptár ablakai mögött található jutalmak között szerepelnek Mr. és Mrs. Claus minifigurái, egy karácsonyi dalokat éneklő figura, egy jéggel dolgozó szobrász, valamint egy hóember, rénszarvas, kiskutyák és cicák figurái.
  • Van egy játszószőnyeg - A naptár hátulját össze lehet hajtogatni, hogy egy hangulatos havas jelenetet hozzon létre a számtalan karácsony előtti kalandhoz.
  • Karácsony előtti ajándék - A játékokkal teli adventi naptár szórakoztató karácsonyi ajándék az 5 éves és idősebb gyerekek és LEGO® rajongók számára.
  • Méretek - A LEGO® City adventi naptár 26 cm magas, 38 cm széles és 7 cm mély.
  • Elemmentes játék - Az adventi naptárban található megépíthető LEGO® modellek életre keltik a gyerekek fantáziáját.
  • Egyszerű modellek - A LEGO® City adventi naptár minden ablakában egyszerű útmutató található az egyes meglepetések megépítéséhez
  • Fantáziadús játék - A LEGO® City adventi kalendárium színes miniatűr modellekkel és vidám figurákkal inspirálja a kreatív történeteket.
  • Prémium minőségű játékok - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a kompromisszumok nélküli ipari szabványoknak, így a darabok egységesek, kompatibilisek és garantáltan szórakoztatóak a játékhoz.
  • Első a biztonság - A LEGO® téglákat és darabokat leejtjük, hőkezeljük, összezúzzuk, elforgatjuk és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: