Építészet LEGO® Himeji kastély (21060)

Nincs értékelés
Márka: Lego
53 580 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Építészet LEGO® Himeji kastély (21060 ) a Lego-tól 18 éves kortól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ünnepeld az egyik legtiszteletreméltóbb épület hosszú élettartamát és fenséges szépségét ezzel a LEGO® Architecture (21060) Himeji kastély kiállítási modellel. Utazz el Himeji városába anélkül, hogy betennéd a lábad a házba, miközben olyan hiteles részleteket építesz meg, mint a kastély tornyai, folyosói és aszimmetrikus LEGO-stílusú falai. A főépület emelőtetője alatt a belső elrendezés egyszerűsített változatát találod.

Minden időjárási körülmények között építhető
Ez a modell a kastély kiterjedt parkjának legfelső emeletére összpontosít, és 4 megépíthető cseresznyefát tartalmaz, 2 zöld levelekkel és 2 rózsaszín virágokkal, hogy bemutassa a kerteket teljes tavaszi virágzásukban. Az izgalmas és kreatív élményhez vezető útmutatót a doboz és a LEGO Builder alkalmazás tartalmazza részletes építési útmutató formájában.

Nagyszerű ajándékötlet
Ez a gyűjtői építőszett a LEGO Architecture termékcsalád része, amely a kreatív felnőtteknek szól. Nagyszerű kényeztetés önmagadnak, vagy egy csodálatos ajándék, amely garantáltan izgalomba hoz minden építészet, japán történelem vagy utazás rajongót.

  • LEGO® Architecture (21060) Himeji kastély - Építsd meg a zen. Építsd meg a történelmet. Építsd meg Japán legnagyobb várának modelljét LEGO téglákból, akár a saját otthonodban.
  • Hiteles részletek - Építsd meg a kastély jellegzetes vonásait, például a tornyokat és a folyosókat. Emeld fel a főépület tetejét, hogy megnézd a belső terek egyszerűsített elrendezését.
  • Válaszd ki az évszakot - A modell a környező kertek LEGO® téglákból készült értelmezését tartalmazza, köztük 4 megépíthető cseresznyefát, 2 zöld levelű és 2 rózsaszín cseresznyevirággal.
  • Ajándékötlet - Jutalmazd meg magad egy megépíthető modellel, vagy szerezz örömet egy kreatív barátodnak, aki már járt a Himeji kastélyban, vagy arról álmodik, hogy ellátogat oda, vagy egyszerűen csak imádja az építészetet, a japán történelmet és az utazást.
  • Játékra és kiállításra - A modell több mint 19 cm magas, 32 cm széles és 27 cm mély.
  • Kreatív építőkészlet - A 2125 darabból álló készlet magával ragadó és ösztönző építési élményt nyújt, amely a projekt befejezése után is sokáig pihentet és élvezni fogja munkája eredményét.
  • Részletes útmutató - Az építési útmutatót a LEGO® Builder alkalmazásban és a mellékelt füzetben találod, amely érdekes tényeket is tartalmaz a Himeji kastélyról, valamint egy interjút a LEGO® tervezővel, aki életre keltette a modellt.
  • A LEGO® Castle LEGO Architecture építőszett a prémium kategóriás építőkészletek gyűjteményének része a barkácsolni szerető felnőttek számára.
  • Garantált minőség - a LEGO® téglák megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, és könnyen összeilleszthetők.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, összetörik, elforgatják, felmelegítik és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: